Bekijk de RC-produkten in onze showroom.

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de race- en vliegkriebels komen weer naar boven! Het race- en vliegseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken! 
Ook op zaterdag is onze showroom geopend! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een op afstandbestuurbare Drone, Vliegtuig, Boot of Auto? De nieuwste modellen staan in onze showroom. Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van bijvoorbeeld een op afstandbestuurbaar vliegtuig of drone met een bereik van wel 1000 meter en maak ook mooie video beelden met een drone zoals onderstaande video laat zien.

In onze showroom kunt u zich laten inspireren en kennismaken met de nieuwste mogelijkheden in de robottechnologie. Daarnaast bieden wij nog veel meer in onze showroom van produkten die op onze verkoopsite worden aangeboden.

Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke robotproducten wij aanbieden. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 14:00 uur 
Zondag gesloten

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.

Routebeschrijving
U volgt de A50 (Zwolle-Arnhem-Zwolle), hier neemt u de afslag Apeldoorn-Noord, deze weg volgt u tot de stoplichten waarna u linksaf gaat, rotonde driekwart nemen en na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant, Laan van de Ram 21b.