Over Drone Discounter

Drone Discounter is een van de vele verkoopsites die ECG Nederland BV in beheer heeft. Sinds 2012 is ECG Nederland BV importeur en distributeur van radiografisch bestuurbare modellen zoals vliegtuigen, rc tanks, rc auto's, rc boten, rc helikopters al dan niet aangedreven door benzine, nitro of elektrische motoren. Deze state of the art RC modellen bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs aan consumenten maar ook aan de zakelijke markt middels een professionele e-commerce organisatie.

Sample banner

elke zaterdag showroom geopend 
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de vliegkriebels komen weer naar boven! Het vliegseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken. Ook op zaterdag is onze showroom geopend.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een op afstand bestuurbaar vliegtuig, drone of misschien wel een auto op benzine? De nieuwste modellen staan in onze showroom.

Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van al deze mooie op afstand bestuurbare produkten. Onze showroom is iedere zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke RC-producten wij aanbieden.

Binnenkort maakt u misschien ook wel mooie video opnames met uw zojuist aangeschafte drone zoals onderstaande promotiefilm boven Paleis het Loo te Apeldoorn laat zien.

Promotiefilm FreeX GPS drone boven Paleis Het Loo te Apeldoorn.